• Haberler
02.12.2016
Soyuz roketinden üzücü haber
Uluslararası Uzay istasyonuna malzeme taşıyan insansız Soyuz roketi, fırlatıldıktan kısa bir süre sonra infilak etti.
Haberin devamı
30.11.2016
Sony PlayStation 5 nasıl olacak?
PlayStation 5 ile oyuncular konsollarda gerçek 4K deneyimi ile tanışacaklar. Peki, 4K için PS5 ne kadar güçlü olmak zorunda? PlayStation 5 teknik özellikleri nasıl olacak?
Haberin devamı
23.11.2016
Saniyeler İçinde Şarj Olup Ömrü Kısalmayan Süperkapasitör Geliştirildi
University of Central Florida'da görev yapmakta olan bilim adamları, şarj olmasıyla ömrü kısalmayan yeni bir süperkapasitör geliştirdiler.
Haberin devamı
18.11.2016
NASA Soyuz kapsülünü fırlattı
Amerikan Havacılık ve Uzay Dairesi, Uluslararası Uzay İstasyonu'nda görev yapacak Soyuz kapsülünün fırlatıldığını açıkladı.
Haberin devamı
17.11.2016
Facebook görüntüleme sayılarında hata tespit etti
Facebook, video görüntüleme sayılarını yanlışlıkla fazla hesapladığını fark etti.
Haberin devamı
16.11.2016
Google translate'den yeni çeviri modeli
Google CEO'su Sundar Pichai 8 dilde kelime çevirisi yerine günlük konuşmaya en yakın dilbilgisine uygun çeviri başlattıklarını açıkladı.
Haberin devamı
15.11.2016
WhatsApp görüntülü konuşma nasıl yapılır?
WhatsApp milyonlarca kullanıcı sayısına ulaştığı gibi tüm kullanıcıların farklı beklentilerinin karşılanabilmesi adına da sürekli yeni güncellemeler yapılıyor. WhatsApp için en büyük beklenti görüntülü konuşma özelliğinin uygulamaya eklenmesiydi. Bu bakımdan uzun zamandan beri kullanılan WhatsApp için geliştirmenin yapılmasını beklerken yapılan resmi açıklamalarda artık görüntülü arama özelliğinden yararlanılabileceği belirtildi.
Haberin devamı
14.11.2016
İşte Nikon'un yeni canavarı
Nikon, bir önceki modeli D5500'ün geliştirilmiş kablosuz bağlantı ve zaman atlamalı (timelapse) video gibi özelliklerle güncellenmiş yeni giriş düzeyi DSLR modeli Nikon D5600'ın duyurusunu gerçekleştirdi.
Haberin devamı
04.11.2016
HP'den oyun canavarı bilgisayar: HP OMEN
HP'nin oyunseverlere hitap eden yeni bilgisayarı HP OMEN Türkiye'de satışa çıkıyor. Bakın HP OMEN hangi özelliklerle geliyor?
Haberin devamı
03.11.2016
PlayStation VR Ocak'ta Türkiye'ye geliyor!
6 yıldır Sony bünyesinde çalışan PlayStation Ürün Müdürü Mustafa Yiğit, LEVEL dergisine verdiği röportajda pek çok kullanıcının uzun süredir beklediği PlayStation VR gözlükleriyle ilgili konuştu; Türkiye için tarih vermeyi de ihmal etmedi.
Haberin devamı
 
 
 
 
  • Anasayfa
  • Hakkımızda
  • Kartvizit Kayıt
  • Sektörler
  • Haberler
  • Bize Ulaşın
  •  
     
    Yüzlerce marka ve binlerce şirket kartvizitini Rehbersizkalma.com farkı ile keşfedin!
    rehbersizkalma.com'daki toplam kartvizit [ 209 ] dün eklenen kartvizit [ 0 ] bugün eklenen kartvizit [ 0 ]
     
     
    Gold Kartvizit
    19 Mayıs Taksi Bahri Turan 0 544 643 95 55, 0 543 329 55 78 Taxi durakları, taksi durakları, samsun taxi, samsun taksi, ilkadım taxi, ilkadım taksi, ilkadım meydan taksi samsun SERTEK KOMPRESÖR Sorunlarınıza anında müdahale ve mevcut HER MARKA kompresörünüz için bakım-arıza yedek parça ihtiyaçlarınız ve Satış Sonrası 7/24 Servisimiz ile sizlere yardımcı olmaktadır. Samsun Renault Yetkili Servisidir. Renault ve Dacia araçların tamir, bakım, yol yardımı, onarımı için Adem Usta tecrübesi ile hizmetinizdeyiz. Çalışır sürücü kursu olarak önceliğimiz eğitime verdiğimiz önemdir. haberler, son dakika haberleri ve günün en son haberleri, samsun haber başlıkları Haber 55 Tvde! Özel gazete haberleri, güncel gelişmeler ve ekonomi, magazin, gündem, spor haberi Türkiye'nin en büyük internet gazetesinde!